Tipográfia alkalmazása a weboldalon

Tipográfia alkalmazása a weboldalon

Mindennapjaink szerves részéhez tartoznak a tipográfiai elemek. Találkozunk velük, ha újságot, könyvet olvasunk, vagy egy weboldalon böngészünk.

5 ingyenes videószerkesztő program, ami a hasznodra lehet!

5 ingyenes videószerkesztő program, ami a hasznodra lehet!

A videók a mindennapjaink szerves részét képzik, általuk gyorsabban teszünk szert új tudásra vagy ismerünk meg közelebbről akár egy szakmát, egy programot vagy épp elsajátítjuk a tökéletes kenyérsütés fortélyait.

Ismerje meg a Google Analytics új szolgáltatását

Ismerje meg a Google Analytics új szolgáltatását

Korábban írtunk már egy cikket arról, mit érdemes tudni a Google Analytics szolgáltatásáról, és hogy hogyan épül fel, ezt itt tudja elolvasni! Most pedig egy újdonságról szeretnénk beszámolni a Google Analytics 4-ről! Ismerje meg velünk együtt ezt az új elemzési funkciót!

Pantone történelem és színkommunikáció az RGB, CMYK és RAL színrendszerekkel

Pantone történelem és színkommunikáció az RGB, CMYK és RAL színrendszerekkel

Mi is az a Pantone-rendszer és hogyan választják ki a következő „Év színét” minden év végén? Utánajártunk a Pantone-színskála kialakulásának, megismerkedtünk a történelmével és megvizsgáltuk, hogy mikor és hol használjuk az RGB, CMYK és Pantone színkódolásokat. És, hogy mi köze van a Pantone-nak a divathoz?…cikkünk végén erre is fény derül.

Home office, programok, megoldások arra, hogy hatékonyan tudj dolgozni. Eszközök, szoftverek, applikációk csoportmunkára

Home office, programok, megoldások arra, hogy hatékonyan tudj dolgozni. Eszközök, szoftverek, applikációk csoportmunkára

A home office alapesetben sok ágazatban használható működési modell, de vészhelyzetben, vesztegzárban, karanténban először nem az előnyeit érezzük. A céged folyamatait át kell hangolnod távmunka lehetőségeire. Szoftverek, alkalmazások kellenek, amik segítik munkád. A Google és a Microsoft is 6 hónapig ingyenessé tett szoftvereket elsősorban találkozók, tanfolyamok online lebonyolítására. Részletes elemzésekbe nem bocsátkozok csak alaptulajdonságokat említek meg, de kezelésük egyszerű, így a munkafolyamatok könnyen átvihetők az online térbe, ha viszont nincsenek kidolgozott folyamataid, itt az idő hogy alkoss! Annyit hozzátennék, hogy ezek csak eszközök, amiket nekünk kell élettel megtölteni.

Jogtiszta fotók ingyenes lelőhelyei, akár kereskedelmi célra is

Jogtiszta fotók ingyenes lelőhelyei, akár kereskedelmi célra is

Grafikus, webdesigner vagy esetleg marketinges vagy? Jó minőségű képből sohasem elég, de nehéz jó minőségűt fotókat találni. A másik probléma a bőség zavara, hiszen rengeteg stock fotót értékesítő oldalt találunk. Igyekeztem pár specifikus weboldalt összeszedni, hátha ezeket nem ismered. Általában kettőt-hármat használ mindenki, de speciális esetekben bizony órákig tartó kutatás lesz egy kreatívhoz leginkább passzoló fénykép megtalálása.

Így határozd meg pontosan a célcsoportod!

Így határozd meg pontosan a célcsoportod!

Mielőtt egy termékkel vagy szolgáltatással betörnél a piacra, mindenképp meg kell határoznod a célcsoportot, akinek szánod. Ezt bizonyára mindenki tudja, aki kicsit is jártas a marketingben. Azonban ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek először tűnik. Mindegy hány éve vagy jelen az üzleti világban, felmerülhet a kérdés benned, hogy mégis ki a te célcsoportod? Kinek akarsz eladni? A válasz pedig korántsem egyértelmű, ugyanis nincs olyan termék vagy szolgáltatás, amire mindenkinek szüksége van. Sok buktatója lehet, ha rosszul választod meg a célcsoportot, a céged könnyen veszteségessé válhat. Akkor tudod meghatározni pontosan a célpiacodat, ha meg tudod mondani, ki neked a tökéletes vásárló.

MÁRKAÉPÍTÉS, KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS csak #brandesen! A jövőd kulcsa a  közösségedben lakozik.

MÁRKAÉPÍTÉS, KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS csak #brandesen! A jövőd kulcsa a közösségedben lakozik.

Mészáros Robival való ismeretségünk több évre tekint vissza. Első alkalommal az egyik Marketing Fesztiválon találkoztunk, ahol mint előadó hirdette a márkaépítés fontosságát. Tagja vagyok a közösségének (BrandBirds Klub), részt vettem számos rendezvényén és bátran mondhatom, hogy Robi kishazánkban ma a KKV márkák nagykövete. Nagyon fontos munkát végez, hiszen hitet, önbizalmat ad olyan kisvállalkozóknak, akik fantasztikusak saját területükön és tényleg értéket tudnak adni vásárlóiknak, de bizonytalanok hogyan építsék föl magukat. Ennél időszerűbb nem is lehetne a beszélgetésünk, hiszen ma semmi nem lehet erősebb, mint a saját magad és a céged köré felépített jó és összetartó közösséged; ebben pedig Robi maradandót alkotott!

Építs bizalmat kreatívan céged iránt!

Építs bizalmat kreatívan céged iránt!

Vállalkozásunk pozicionálásához, megjelenéséhez, marketingéhez az igényes és átgondolt arculat az egyik legfontosabb elem. Árulkodik rólunk azelőtt, hogy találkoznánk leendő ügyfelünkkel és bizalmat épít azután. Megmutatja, mennyire vagyunk hitelesek, igényesek, ha figyelünk arra, hogy online és offline egyaránt felhasználói élményt adjunk, aminek számtalan ismert és ritkábban használt eszköze van.

Pin It on Pinterest

Share This