Arculattervezés 

Komplex és kis arculatok

Arculati kézikönyvek

Több komplett arculati és szabályrendszert dolgoztunk ki az elmúlt években, mint intézeti, mind pedig kisebb nagyon cégek számára. Természetesen a bevezetésben és az után követésben a mai napig részt veszünk.

Könyvszerkesztés

Egy-egy szép könyv és folyóirat mutatóban a teljesség igénye nélkül, hiszen évente 100-as nagyságrendben tervezünk, szerkesztünk különböző terjedelmű könyvet, minden témában.

Magazinok, katalógusok tervezése

Az igényes katalógus már önmagában eladja a terméket még mielőtt az értékesítőnek el kellene mondania az általános eladási szövegét. Egy magazin pedig a céged saját médiája lehet, amit azzal töltesz meg ami a te vevőidet érdekli. Eredményül pedig egy kvalifikáltabb vevőréteg aki rajong a cégedért.

Pályaművek

Pályázatok és más projektek alkalmával tervezett, de ki nem választott logók, anyagok amik néha talán jobbak attól amit választottak ügyfeleink, persze saját véleményünk szerint.

WEB

A reszponzív (kijelző méretére változó) technológia vezető fejlesztői révén több 100 weboldalt adtunk már át az elmúlt években. Ezekből a sikeres projektekből néhányat szerettünk volna csak megjeleníteni portfóliónkban.

Pin It on Pinterest

Share This