„Tedd rendbe a webed”

képzés azoknak, akik szeretnének végre eredményeket is a weboldaluktól. Kézzel fogható azonnal használható fogások, technikák.

A vállalkozásod online jelenlétét segítünk hatékonyabbá tenni. Rengeteg pénzt fogunk számodra megspórolni, avagy találni. A garanciánk erre az, hogy előadóink mögött már több száz sikeres webes és arculati projekt áll.

Tanuld meg, hogyan lesz weboldal látogatóból érdeklődő, majd vásárló! Mi kell ahhoz, hogy az arculatodból kihozd a maximumot, a weboldalad végre működjön és a keresőkben is a lehető legjobb helyeken szerepelj? Rendszerben fogsz gondolkodni és nem szigetszerű megoldásokban.

NEKED IS TELE VAN A HÓCIPŐD A WEBOLDALADDAL?

Nem csodálkozunk rajta, hiszen már-már egy webes szakembernek érzed magad, annyi minden problémát meg tudsz oldani weboldaladon. Tartalmat kezelsz, már nem okoz gondot, hogy menüpontokat terelj a helyére és olyan feladatokat végzel el, amiket gyakorlatilag egy webes grafikával foglalkozónak kellene. Mindenhonnan azt hallod, olvasod, hogy automatizálj, készíts kampányokat, építs közösséget, legyél a topon az online marketingben és végre indíts egy blogot, de elképzelésed nincs hogyan lesz ebből pénzed, és egyáltalán hogyan juss egyről a kettőre. Ma már ez több külön szakma. Nem hitegetünk, nem leszel webes guru egy nap tanulás után, viszont azt garantáljuk, hogy ezzel a tudásanyaggal a hátad mögött már nem fognak tudni megvezetni az alvállalkozóid.
Ezután olyan kérdéseket fogsz tudni föltenni, amiktől egy kicsit vissza fognak venni az arcukból a nagy webmesterek, és nem fognak tudni bódítani minden marhasággal, sőt néhány dolgot, beállításokat, SEO alapokat, tartalmi-, képi optimalizálást te is el tudsz majd végezni. Tisztában leszel olyan fogalmakkal, amik most kínainak hatnak, viszont nagyon fontosak az online térben. Látni fogsz összefüggéseket, sőt meglátod benne a rendszert, ami az egésznek a lényege. Ügyfelekkel beszélgetve, belső és külső konzultációk alkalmával látjuk, hogy nagyon sok a tévhit, nagyon sok a fals információ, amik eltérítenek a fókuszálástól és a hatékony munkától.

A nagy durranás: kevesebb munkával több eredmény.

Ezzel a tréninggel olyan tudáshoz fogsz jutni, hogy amit eddig nyűgnek tartottál webes téren, most könnyedén fogsz nekiállni rendbe tenni. Nem a csodát fogod várni, hanem célzottan fogsz tudni javítani a weboldalad számos paraméterén (felhasználó barátság, cél meghatározás, konverziós pontok felállítása, keresőbarátság). Most még ezt nem hiszed el, de az AHA érzések, felismerések értéke felbecsülhetetlenek lesznek számodra.

TEMATIKA ÉS ELŐADÓK

ÉLES LÁSZLÓ

ÉLES LÁSZLÓ

ügyvezető - Infoartnet Kft.

Az Infoartnet tulajdonosa és vezető fejlesztője, illetve innovátora. Nagy tapasztalattal bír összetett rendszerek fejlesztésében és különböző rendszerek integrálásában. Olyan nagy projekteket irányít, mint pl. a Leier Hungária, a Széchenyi István Egyetem, a Ráblaux, a Magyar Olimpiai Bizottság, HIPA portálrendszerei. Óriási tapasztalata van a keresőoptimalizálás terén, hiszen a seosiker.hu a keze között lett hatékony technikai SEO támogató elemző rendszer.

Nézz más szemmel a weboldaladra, mert megéri

 • – A nagy miért a weboldalon, avagy cél nélkül csak kidobott pénz a weboldalad. Mi a célod a weboldaladdal?
 • – Miket nézz át már holnap az oldaladon és mi az, amit azonnal javíts is ki!
 • – A látogatóidat vezetned kell: te mondd meg mit csináljanak, hogy ne bolyongjanak céltalanul az oldaladon. CTR pontok.
 • – Felhasználói élmény fokozása, avagy enélkül ez csak egy sivár szórólap! UI, UX és a többiek.
 • – Biztos a főoldalad a Fő Oldalad? A kereső ezt lehet másképp látja? – Tévhitek arról, miért nem működik az oldalad és milyen elvek mentén fog mégis működni!

ÉLESNÉ GULYÁS SZILVIA

A keresők működése, az oldalak optimalizálása a szenvedélye. A seosiker.hu alapítója és a keresőoptimalizálási projektek vezetője. Rendszerszemlélete megingathatatlan és kíméletlen a hibákkal, hiszen a hibákat a keresők azonnal büntetik.

Keresőoptimalizálás titkai, avagy ezeket nem biztos hallani akartad

 • Kell ez neked, mert ez nem egy nyűg, hanem egy kötelező elem.
 • Pingvinek, pandák és egyéb állatkák, de ezen hamar túl is leszünk
 • Változtass, hogy változzanak az eredményeid is.
 • Ezeket feltétlen tartsd be, mert elveszel a találatok tengerében.
 • Beállítások, amiket már holnap változtass meg.
 • Alapok, amik akkor is igazak, ha mások szemet hunynak felette, vagy elbagatellizálják (kulcsszavak, meta adatok, képoptimalizálás, címsorok, tartalmak optimalizálása)
NAGY ZOLTÁN

NAGY ZOLTÁN

ügyvezető - Infoartnet Kft.

Az Infoartnet Kft. másik ügyvezetője, aki leginkább az arculati, grafikai témában járatos. 20 éve foglalkozik grafikai tervezéssel. Elsődleges célja, hogy a magyar cégek is észrevegyék az arculat, illetve márkaépítés fontosságát. Feladata, a megrendelők és vevőik elvárásainak megvalósítása, a célcsoportnak legmegfelelőbb kreatív eszköz megtalálása, a tökéletes vizuális koncepció megalkotása. Részese volt több intézmény és rengeteg cég arculatának kidolgozásában, melyek azóta is bizonyítják működőképességüket, nap mint nap.

Az arculatod a jövőd záloga

 • Ma a vevők figyelme a legdrágább, s azt nem csak felkelteni, de megtartani is nagyon nehéz.
 • Egy kis print és offline igazi felüdülés lesz
 • Az arculat nem egy logó meg egy levélpapír, hanem ez is egy jól átgondolt rendszer kell, hogy legyen.
 • Elég jól nézel ki? A vevőid is így gondolják?
 • Csak online gondolkodsz, vagy azért más csatornákat is használsz?
 • Milyen hirdetésekkel operálj? Miért mondja minden marketinges, hogy ne szolgáltatást hirdess, hanem…
Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante. Lorem Ipsum

Job Role, Company

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante. Lorem Ipsum

Job Role, Company

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante. Lorem Ipsum

Job Role, Company

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante. Lorem Ipsum

Job Role, Company

Elegant Themes

Lorem Ipsum

Contact Us

Pin It on Pinterest

Share This