D-Feel klíma arculattervezése és Brand board elkésztése

Klímaberendezések piacán látszólag nagy a verseny, viszont a szakemberhiány már itt is nagyon érezteti hatását. Próbálj időpontot egyeztetni és rájössz, hogy mindegyik klímás cég be van előre táblázva 2 hónapra. Ebben a piaci szegmensben indult el a D-feel klíma, már most 10 év tapasztalattal a háta mögött.
Nagyon örülünk minden felkérésnek, de az induló cége szegmesében mindig nagyon szívesen segítünk. A terv és az eredmény is egy egyszerű letisztult, mégis igényes arculat lett, amit hamarosan a weboldal elkészítése fog követni. A kék szín választása klímacéghez méltóan alapvetően nem volt kérdés. Amennyire csak lehet, segítjük a kezdő cégeket, hiszen az ő fejlődésük a mi jövőnket is jelenti egyszerre. Brand board is készült az arculatot mintegy kiegészítve és támogatva, illetve a kommunikációt segítve.

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner4

 

Pin It on Pinterest

Share This