The Sys – logótervezés, arculattervezés és brand board, arculati útmutató készítése

Egy debreceni informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó újonnan, induló cég arculata. Nem is indulhatna jobban a már jól bejáratott informatikai cégek konkurenseként, mint egy jó arculattal. Az informatikai cégek jó része nem foglalkozik a megjelenésével, mert egy olyan ágazatról beszélünk, ami “enélkül is megy”. Természetesen nem csak az arculat miatt megy egy cég, mert ez nem egy csodafegyver, viszont az arculat lehet az ami megtámogatja az újonnan induló cég márkáját és alapot adhat egy folyamatos fejlődésnek.
Ügyfelünk is hasonlóan gondolkodott, mert már a kezdetektől fogva egy márkát szeretett volna építeni. Egy márkát, ami megkülönbözteti a többi cégtől. A márkanév adott volt így a tulajdonos víziójára, jövőképére formáltuk a cég vizuális megjelenését. Egy jól használható logót terveztünk, melyet több ajándéktárgyra is rátettünk példaként. A színek adottak voltak a forma pedig egy modern, világos és jól használható emblémát eredményezett. Egy Brand board-ot is szerkesztettünk a cégnek, hogy az arculatot könnyen használhatóvá tegyük.

 

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner4

 

Pin It on Pinterest

Share This