Tour de Győr – Arculattervezés és logó tervezés

Kedves Ismerősöm Tüske Tamás kért meg arra, hogy tervezzünk neki egy fiatalos arculatot. Start-up mentorálás, rendezvényszervezés, innováció ezek a hívószavak amiket megkaptunk útmutatásul. Sokrétű a tevékenység, de azért nem lehetetlen a feladat. Igyekeztünk egy egyszerű és általánosnak mondható logót tervezni, hiszen nem egy tevékenységre összpontosító logó tervezéséről van szó. Ha nem is az első változat, de egészen hamar sikerült közös nevezőre hozni és módosítani úgy, hogy az a jövőben kiválóan szolgálja a fejlesztési terveket. Digitális nyomda hamar elkészítette a névjegyeket amit tulajdonosa nagy megelégedésére gyorsan át is vett. A levélpapírt természetesen alapvetően digitálisan adtuk át hogy ajánlatokhoz, szerződésekhez egyszerűen lehessen használni.
Az arculat elkészült elemei:
– logó több változatban (egy színben, direkt pantone színben, negatívban, csak emblémával külön, szöveges kiegészítéssel)
– kétoldalas névjegy (egy álló és egy fektetett változat is készült)
– elektronikus levélpapír (nyomdai előkészített és egy wordbe ágyazott változat)
– elektornikus aláírás (képben átadva)

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner

Pin It on Pinterest

Share This