VBT Zeneovi logótervezés, arculattervezés, brand board, arculati útmutató készítése

A zene szeretetét nem lehet elég korán elkezdeni. Ehhez járulnak hozzá azok az óvodák, bölcsődék, ahol a gyerekek már egész kicsi koruktól a zene világával ismerkednek, hangszereken tanulnak játszani. A VBT zeneoviban is a cél, hogy játékosan, kreatívan jussanak zenei élményhez a kisgyerekek. Az arculatnak aranyosnak, színesnek, szemet gyönyörködtetőnek kell lennie, hiszen mi mással tudnánk a piciket és a szüleiket elvarázsolni. Reméljük sokaknak fog örömöt okozni.

A VBT zeneovi egyik kedves alapítója, Tünde, egy vidám és modern arculatot álmodott meg, mi pedig megvalósítottuk. A közös munkáról és a végeredményről a következő kedves szavakat kaptuk Tündétől:
„Szeretnénk megköszönni szakértői munkájukat, mellyel segítették vállalkozásunk megjelenését. Brief-üknek köszönhetően hatékonyan feltérképezték igényeinket, és olyan terveket kaptunk már első alkalommal, melyre igazán vágytunk. Rendkívül gyors munkájukért is hálásak vagyunk. Cégüket bátran ajánlom bárki számára.”

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner4

 

Pin It on Pinterest

Share This