VÁLJ SZAKÉRTŐVÉ A SAJÁT KÖNYVEDDEL
de az a könyv szép is lehet

Könyv, ami informatív, könyv, ami a mai világban is megállja a helyét és könyv, ami szép! Lehetetlen küldetés?

Nem hiszem, csak hozzáállás kérdése.

Érdekes tendenciát vettem észre manapság. A könyvek elkezdtek hasonlítani önmagukra, vagyis elkezdtek a kiadók adni arra, hogy a könyvek igenis jól nézzenek ki és olvasásuk élmény legyen, ne kötelesség. A piaci verseny késztette, vagy a kiadók alapvető marketingfelfogása változott meg, sőt még az is lehet, hogy az embereknek egy picit több idejük lett olvasni? Lehet még egy ok, az pedig hogy egyre több e-book jelenik meg és valahogy vissza kell édesgetni a kézzel fogható könyvhöz az olvasóközönséget.

A könyv már az ókor óta kíséri az emberiséget és ha a mai technológia központú világban is megőrizte helyét a világban, akkor joggal hihetjük, hogy ez a jövőben is így marad. A könyv a polcon marad és mindennap szem előtt van, az e-book pedig elveszik a fájlok rengetegében.

Hürrem - Szulejmán ágyasa könyv
Szépen betördelni egy könyvet nem sokkal több idő mintha „befolyatjuk” a szöveget valamilyen szövegszerkesztő programba.

Miért ne tennénk ezt

  • olvasható, szép betűtípussal
  • átgondolt tipográfiával
  • gyönyörű, figyelem felkeltő borítóval
Szerinted megéri szépen elkészíteni a könyvedet, amire büszke lehetsz hogy a tiéd, akkor is ha kiadó vagy, de akkor is ha szerző? A nyomda pont ugyanannyiba kerül, a szerkesztés csak egy kicsivel lesz nagyobb költség, akkor pedig miért ne érné meg?

Ma divat vagy sem, de egyre több KKV alkalmazza
a könyvet, mint marketingeszközt!

Miért? Mert a szakértővé válás egyik mérföldköve.

Gondold át egy picit, ha egy tárgyaláson egy jó vágású könyvvel meg tudod ajándékozni leendő ügyfeled, abban a témában, amiben ő jelenleg is információt vár, tehát érdekli a szolgáltatásod, nem lesz nagyobb esélyed az üzlet elnyerésére? A versenytársaid csak lózungokkal, marketing bullsitekkel teli prospektusokat tudnak adni magukról, szolgáltatásukról, ami mellesleg senkit sem érdekel, te pedig a témában egy általad írt könyvvel ajándékozod meg. Nem vitás, hogy téged fog választani az érdeklődő, mert TE egy szakértő leszel a szemében.

Neked szükséged van erre,

  • ha kiadó vagy, hiszen elengedhetetlen a szép könyv, mert el kell adnia magát a könyvesboltok polcain
  • ha szakértő vagy, és egy könyvvel szeretnéd megtámogatni a marketingedet
  • ha vállalkozó vagy, és a weboldaladat, feliratkozó oldaladat szeretnéd feldobni egy jó e-bookkal
Szeretjük a könyveket, szeretjük olvasni, kézbe venni, de legfőképpen szeretjük őket megalkotni, mert szépet alkotni érték és számunkra kötelesség. A könyv mindig érték és mindig kézzel fogható bármennyi kütyü is legyen a világban.

GARANCIA

• garanciát vállalunk arra, hogy ami anyagot átadsz, az olyan formában fog megjelenni, ahogyan azt te mindig is szeretted volna

• garanciát vállalunk arra is, hogy a nyomda ki fogja tudni nyomtatni azt, amit szerkesztünk, ha pedig mégis probléma adódna, soron kívül ki fogjuk javítani, hogy késedelem ne érje a megjelenést.

• garanciát vállalunk arra is, hogyha e-bookot készítenek az anyagodból, azt egészen könnyedén meg fogják tudni oldani, mert nem ez lesz az első eset.

Szeretjük a könyveket, szeretjük olvasni, kézbe venni, de legfőképpen szeretjük őket megalkotni, mert szépet alkotni érték és számunkra kötelesség. A könyv mindig érték és mindig kézzel fogható bármennyi kütyü is legyen a világban.
A könyv a tudás alapja, és ha a mai rohanó világban egy kicsit meg is kopott a népszerűsége, még mindig nagyon sokan tartják az első számú tudásforrásnak.

Nagy Zoltán - ügyvezető
az Infoartnet Kft. grafikai vezetője, ügyvezetője

Ki segít abban, hogy immáron egy modern kiállású könyvvel hódítsd meg a piacodat és te legyél szakértő?

A szakma alapjait a Széchenyi István Egyetem (akkor még főiskola) hallgatói újság szerkesztésével (1996-tól) sajátítottam el, mai szemmel, kőkorszaki technológiával. Üzletszerűen 2001 óta foglalkozom kiadványszerkesztéssel, és az utóbbi években több kiadóval kerültünk kapcsolatba (Trivium kiadó, Universitas-Győr Nonprofit Kft.) kiknek több száz könyvet szerkesztettünk. Igyekszünk olyan könyveket tervezni amik könnyen olvashatóak, szépek és modernek!


A könyved lesz a legjobb marketing eszközöd!
Kérj ajánlatot, vagy egy konzultációt!

 

 

1 + 3 =

“A korlátok csak a fejekben élnek. Így ha használjuk a képzeletünket, a lehetőségeink korlátlanná válnak.” – Jamie Paolinetti

Az alábbi linkre kattintva végignézheted az eddigi munkáinkat a teljesség igénye nélkül, de rendszerezve.

Pin It on Pinterest

Share This