Arculattervezés 

Komplex és kis arculatok

 

 

 

Arculati kézikönyvek

Több komplett arculati és szabályrendszert dolgoztunk ki az elmúlt években intézeti, valamint kisebb nagyobb cégek számára. Természetesen a bevezetésben és az utánkövetésben a mai napig részt veszünk.

 

 

Könyvszerkesztés

Egy-egy szép könyv és folyóirat mutatóban a teljesség igénye nélkül, hiszen évente 100-as nagyságrendben tervezünk, szerkesztünk különböző terjedelmű könyvet, minden témában.

 

 

 

Prospektus tervezés, kivitelezés

Az igényes katalógus már önmagában eladja a terméket még mielőtt az értékesítőnek el kellene mondania az általános eladási szövegét. A célcsoportok elérésének fontos eszköze tud lenni a képek és információk esztétikus formába való ötvözése.

 

 

Pályaművek

Pályázatok és más projektek alkalmával tervezett, de ki nem választott logók, anyagok, amik néha talán jobbak attól, mint amit választottak ügyfeleink, persze saját véleményünk szerint.

 

 

 

WEB

A reszponzív (kijelző méretére változó) technológia vezető fejlesztői révén több 100 weboldalt adtunk már át az elmúlt években. Ezekből a sikeres projektekből néhányat szerettünk volna csak megjeleníteni portfóliónkban.

 

Ha tetszettek referenciáink, töltsd le, biztosan találsz egy-egy ötlete, ami mentén elindul a fantáziád. Ehhez csak kattints a letöltés ikonra.

Pin It on Pinterest

Share This