A séf és a kertész – arculati tervezés és arculati útmutató készítése

Egy séf és egy kertész. Elsőre két különálló foglalkozásnak tűnik, azonban ha összedolgoznak, nagy dolgokra képesek. Így történt ez a kedves ügyfeleinkkel is. A Séf és a Kertész megkeresett minket azzal a kéréssel, hogy nagyon egyedi és modern arculatot szeretne, tükrözze a tevékenységüket és teljes mértékben azonosulni tudjanak vele. Az elképzeléseiket megvalósítottuk, erről a következő visszajelzést kaptuk részükről:

“Nagyon köszönjük a rendkívül gyors és kreatív munkát! Bár nekünk volt sürgős az arculat kialakítása, ti mindig gyorsabban reagáltatok a visszajelzéseinkre, mint ahogy mi tudtunk a tőletek kapott válaszokra. Fontos volt nekünk, hogy bármikor tudtunk egyeztetni veletek, amikor szükséges volt, és hogy az általunk körvonalazott elképzelésekhez abszolút igazodva, de azokat továbbgondolva segítettetek az arculat kialakításában. Az árak meghatározásánál kezdettől egyértelmű összegekben gondolkodhattunk, ez is nagy segítség volt a költségvetésünk tervezésénél. Reméljük, hogy a projektünk többi részénél is hasonlóan jól tudunk majd együttműködni!”

A megálmodott cégarculat kivitelezése után újra együtt dolgoztunk „A Séf és a Kertésszel”. Ezúttal csomagolást terveztünk nekik, az eredményről alkotott véleményük pedig ismét magáért beszél:

„Nagyon a szívünkhöz nőtt a logónk, az első pillanattól nagyon szeretjük, és a sajátunknak érezzük, a termékcímkékről pedig nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk!”

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner

 

Pin It on Pinterest

Share This