Aurora Travel utazási iroda, arculatának tervezése

Egy utazási iroda nem nézhet ki rosszul. Így volt ezzel kedves ügyfelünk Nikolett is, aki átvéve egy utazási iroda irányítását, újra pozícionálta cégét és gyakorlatilag egy új Brandet hozott létre, más célcsoportnak. A kérdéseinket nagyon részletes válaszokkal egészítette ki, amik mentén mi nagyon jól meg tudtuk valósítani azt, amit ő szeretett volna viszontlátni. Letisztultság, egyszerűség, mégis színes és fiatalos az elkészült arculat és büszkék vagyunk rá, hogy minket bízott meg ezzel a projekttel. Nem csak egyszerűen kis arculatot képzelt Nikolett, hanem azonnal belevágtunk a sokkal több elemből álló „Terjeszd ki!” csomagajánlatunk kialakításába. A munka fantasztikusan gördülékeny volt és gyakorlatilag napi kapcsolatban álltunk és mindig időben kaptunk választ kérdéseinkre is. Az eredmény, 3 hét alatt egy olyan marketing eszközpark, ami felkészültté teszi az új brandet az indulásra és a világ meghódítására online és offline egyaránt. Köszönjük a sikeres együttműködést! Mindenkinek ilyen megrendelőt kívánok, és úgy gondolom, hogy tudunk még segíteni a jövőben is céljai elérésében.

Balázs Nikolett /Ügyvezető Igazgató/ kedves szavai az együttműködésünkről!

“Korábban rengeteg arculattervező céggel dolgoztunk már együtt több-kevesebb sikerrel, de még egyszer sem találtunk ennyire precíz szakembereket, akik egy „brief” és egy közös beszélgetés után szinte azonnal tudták, hogy milyen dizájnt szeretnénk, milyenek a pontos elképzeléseink, ami a cégünk profilját illeti. Meleg szívvel tudom ajánlani a cegarculat.hu-t /Infoartnet/, mert nemcsak kedves és figyelmes csapat, hanem gyors is; mindössze 3 hét alatt végeztünk az összes alap-marketinges elemmel, melyek egy cég életében nélkülözhetetlenek (a logó megtervezésétől, a névjegykártya kivitelezésén át, egészen a social alapok kialakításáig).”

 

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner

Pin It on Pinterest

Share This