D-Niel Kft – Logótervezés, arculattervezés, weboldaltervezés, Brandboard

A D-niel Kft. egy építőipari cég. Már a kezdetekkor máshogy akartak indulni, mint az összes többi építőipari cég. Szolnokon tevékenykednek és eddig, mint alvállalkozók közreműködtek számtalan beruházásnál a fővárosban és vidéken egyaránt. Eldöntötték, hogy immáron beruházóként, minőségi társasházat kezdenek el építeni, saját erőből és saját erőből értékesítik is azokat. Az értékesítéshez egy jó arculatra volt szükségük, amit versenyeztetés után ránk bíztak. Nagyon örültünk a megkeresésnek, hiszen volt szerencsénk már dolgozni a Gádor Kft.-vel is akikkel azóta is nagyon jól együtt tudunk fejlődni.
Az arculatban benne van a vezető szíve, lelke is, ezért nagyon jól sikerült. Olyan emblémát sikerült tervezni, ami univerzálisan mindenhol jól néz ki és egyszerűen használható. Törekedtünk az egyszerűségre mégis egy precíz logót igyekeztünk tervezni, hiszen az építőiparban ez mindig elődleges. Nagyon köszönjük a megbízást és várjuk a következő kihívásokat!

 

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner4

Pin It on Pinterest

Share This