Daily Safety – Arculattervezése és Brand board elkészítése

Egy cég elindítása sok nem várt nehézséggel jár, de ha már az elején stratégiával indulsz és ha tudod mi a célod, miben vagy jó és miben tudsz tényleg segíteni az ügyfeleidnek akkor nem lehet probléma. Réka, aki a Daily Safety alapítója, már 18 éve dolgozik a munkavédelmi és tűzvédelmi szegmensben, de az ellenőrzési szektorban. Váltott, és most már céges ügyfeleit segíti abban, hogy minél jobban meg tudjanak felelni a jogszabályi előírásoknak. Ez jó a munkavállalóknak, hiszen minden munkavédelmi előírást betart a cégük és jó a cégvezetőknek, hiszen nyugodtan alhatnak ebből a szempontból. Olyan arculatot terveztünk, ami ritka ebben a szektorban és amivel bátran ki tud állni a konkurenciával szemben. A szakértelem nála 110%-os, de most már az arculata is rendben van és a siker így nem maradhat el.

A cég alapítója tulajdonosa Réka, a következő szívet melengető véleményt fogalmazta meg:

“Milyen a jó arculat és logó?  Eddig én sem tudtam. Véletlenül akadtam rá a neten a cegarculat.hu oldalra. Zoli blogját végigolvastam, egyből tudtam, hogy csak ők tervezhetik meg, még így ismeretlenül is.  Kell-e hozzá személyesen találkozni? Nem feltétleenül. A távolság a mai világban nem akadály. Mi sem találkoztunk. Először nem is tudtam, hogy mit szeretnék… Vérprofik, jól kérdeznek, terelgetnek, finomítanak, nem hibáznak. 
Számomra a jó arculat és logó, olyan mit egy jó ruha, amit szívesen viselek, magabiztosságot ad. Ilyen a jó logó és arculat számomra. Ránézek a cégem arculatára, mosolyt csal az arcomra érzem, igen, ez én vagyok, teljes mértékben azonosulni tudok vele. Ezt akartam. Köszönöm a profizmust cegarculat.hu. Imádom.”
/Takács-Ács Réka, Daily Safety alapítója, tulajdonosa/

Nagyon köszönjük mi is az együttműködést!


Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner

 

Pin It on Pinterest

Share This