Markols – Logó tervezése, arculat tervezése és brand board elkészítése

A Markols egy számunkra nagyon kedves projekt volt. A megrendelő, már a jelenlegi weboldalunk (cegarculat.hu) első érdeklődője és megrendelője volt. Nagy örömmel vetettük bele magunkat a munkába. Igényes és határozott elképzelésekkel érkezett hozzánk. Egy pénzügyi cég, akik ráadásul Spanyolországban tevékenykednek. Elsődleges szempont volt hogy nemzetközi környezetben is hatásosnak kell lennie. A logóról alkotott elképzelése a terveink láttán módosult mert gyakorlatilag a második tervünk, minden igényére választ adott ezért nem is kerestük tovább a motívumokat. Olyan időtálló és elegáns arculatot sikerült terveznünk, amit nagyon szívesen fogadott megbízónk. Az arculat bevezetéséhez és használatához, készítettünk egy Brand Boardot is, ami nagyban megkönnyíti majd a munkát vele.

A megrendelőnk véleménye a munkánkról, amit ezúton is nagyon köszönünk:
“Grafikusként, designerként soha nem könnyű velem dolgozni, mert világosan tudom mindig, hogy mit akarok, de ezt csak az érzések szintjén tudom megfogalmazni, konkrétumok szintjén szinte soha. Tudom, mit szeretnék, ha sugározna az arculat, mit szeretnék, hogy gondoljanak, ha ránéznek a logóra, milyen hatást keltsen a névjegyem és még sorolhatnám. Összességében egy előre jól meghatározott érzést szeretnék kapni. Ráadásul soha nem érem be kevesebbel, vagy mással, mint amit elképzeltem. Az Infoartnet Kft.-vel kezdettől fogva nagyon profi volt az együttműködés. Korrekt, pontos, gyors haladás és profizmus jellemezte a közös munkát. A kapott arculat pedig tökéletesen olyan lett, mint amit szerettem volna, sőt inkább túl is szárnyalta az elképzeléseimet. Nyugodtan mondhatom, hogy magasan a legjobb cég a területen, aki eddig az utamba akadt. Szívből ajánlom őket mindenkinek, akinek fontos, hogy a végeredmény valóban olyan legyen, amire büszke lehet és amit megálmodott.”
Laszlo Czako, Director ejecutivo/CEO, Erica Media SL.

 

 

Már rengeteg hasonló cégnek segítettünk, hogy végre vizuálisan is, ki tudja fejezni milyen nagyszerű szolgáltatása van. Nézz szét hogy mire vagyunk képesek és ha igényled természetesen állunk rendelkezésedre!

arculattervezesi-banner

 

Pin It on Pinterest

Share This